vigatoys s 150x125 dudu s 150x125    eigen design s 150x125 santoys s 150x125 voila s 150x125
NIEUW 2023
Resultaten 1 - 9 van 9
44549-800x800

Deze multifunctionele dokterspost is geschikt voor intensief gebruik en bedoeld voor kinderopvang, speelhoeken en wachtruimtes. Ze bestaat uit een receptie, wachtkamer, spreekkamer, washoek en een 23-dlg. accessoireset met onder andere een bloeddrukmeter, stethoscoop, thermometer en infuusset.
Een ideale manier om kinderen spelenderwijs aan een doktersbezoek te laten wennen. Tevens helpt het kinderen hun verbeeldingskracht en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

De set is...

44642fsc4

Dit prachtige, als regenboog uitgevoerde wandspeelbord, staat garant voor vele uren speelplezier voor het individuele kind of enkele kinderen samen. Het spelen met dit bord verbetert de hand- oog coördinatie en fijne motoriek en kan tevens het samen spelen en leren bevorderen. Het wandspeelbord bestaat uit 5 delen met in totaal 12 speelfuncties, zie de diverse afbeeldingen. Voor alle duidelijkheid; op het 2e borddeel van links kunnen de 4 seizoenen en het dagelijkse ‘weer’ worden ingesteld en...

v4654

Dit mooi vormgegeven Eenhoorn wandspeelbord bestaat uit 4 delen en heeft 8 verschillende speelfuncties. De meest in het oog springende zijn; een tandwieloverbrenging, een kralenspiraal, een holle en bolle spiegel, een doolhof met magnetische balletjes en een metallofoon. Tevens kunnen de ogen van de Eenhoorn worden gedraaid om het hoofd verschillende uitdrukkingen te geven. Het spelen met dit bord verbetert de hand- oog coördinatie en fijne motoriek.

Elk deel van het bord is volledig...

44591-2

Een mooi afgewerkte 5-zijdig bespeelbare grote speelkubus. De kubus heeft 6 speelfuncties waaronder een kralenframe, vormensorteerder en tandwieloverbrenging, zie de diverse afbeeldingen. Het bovendeel met kralenframe is afneembaar, daar kan dus afzonderlijk mee gespeeld worden. Bij opruimen kan dit deel ondersteboven in de kubus worden teruggeplaatst. De diverse speelfuncties helpen o.a. de hand- oog coördinatie en fijne motoriek te stimuleren.
Afmetingen: 30 x 30 x 56.5cm hoog.

44633

Op dit bord staan 12 kinderen afgebeeld met verschillende gezichtsuitdrukkingen en activiteiten. Draai aan het wiel en wacht tot het stopt. De rode pijl geeft het kind aan dat moet worden nagebootst. Spelen hiermee helpt kinderen verschillende emoties en lichaamsbewegingen te ontdekken en snel te observeren en reageren.
Uitstekend geschikt voor kinderopvang en soortgelijke instellingen. Het bord kan eenvoudig tegen een wand of muur worden geschroefd, alle verbindingsmiddelen zijn...

img_2171

Een multifunctionele activiteitentafel met diverse speelmogelijkheden en versierd met leuke prints. De diverse speelfuncties betreffen o.a. een kleine tandwieloverbrenging, een kralenspiraal, een metallofoon en een aantal geometrische vormblokken die zowel ingelegd als gestapeld kunnen worden. Dit alles draagt onder andere bij aan de hand-oog coördinatie en fijne motoriek.
Afm: 29,5cm lang / 29,5cm breed / 22cm hoog.
Leeftijd 18mnd+
Winkeladviesprijs: € 39,95

44676-1

Trek er op uit met deze mooie picknickmand gevuld met lekkere hapjes en drankjes. De stevige mand is gemaakt van kunstriet en gevuld met een mooie 26-delige set houten levensmiddelen en een gezellig geruit picknickkleedje. Zo wordt spelen met vriendjes en vriendinnetjes een leuk en gezellig uitje.

Met het houten mesje kunnen de meloen, banaan en broodje in stukjes worden gesneden wat goed is voor ontwikkeling v.d.fijne motoriek. Gezellig samen picknicken bevordert natuurlijk ook het...

44671

Met deze houten Jungle rollerbaan ben je wel even lekker zoet. De 6 Jungle-dieren rollen/tuimelen echt super leuk en rustig naar beneden. Omdat ze zo rustig naar beneden gaan zijn ze voor peuters beter te volgen dan ballen of autootjes die veel sneller naar beneden lopen.
Afm: Breedte 36.5cm Hoogte 33.5cm
Leeftijd 18mnd+
Winkeladviesprijs: €21,95

50772-175

Een prachtig groot magneetbord bestaande uit 5 afzonderlijke (witte) magneetborden met opbergbakken er onder en diverse opzetdelen die het geheel de vorm van een locomotief geven.
De witte magneetborden hebben een maat van 38,5 x 38,5cm. Bij het wandspeelbord kunnen diverse sets magneetfiguren geleverd worden, zie categorie Magneetfiguren.
Een montage-instructie en bevestigingsmiddelen zijn bijgevoegd.
Leeftijd 18mnd+
Adviesprijs: € 175,00

NB:De getoonde...