vigatoys s 150x125 dudu s 150x125    eigen design s 150x125 santoys s 150x125 voila s 150x125

 

IN DEZE CATEGORIE VINDT U EEN MOOI ASSORTIMENT HOUTEN SPEELGOED, SPECIAAL GESELECTEERD VOOR KINDEROPVANG, SPEELHOEKEN EN WACHTRUIMTES.

Wij bieden deze artikelen ook aan op de site van Bol.com! 


             

                                                        

                                                                                           

Kinderopvangassortiment
Resultaten 1 - 30 van 45
StartVorige12VolgendeEinde
v0997-12

Een mooi afgewerkte en degelijke speelkeuken in naturel uitvoering, gemaakt van beukenhout en berken multiplex. Deze keuken is geschikt voor intensief gebruik en bedoeld voor kinderopvang, speelhoeken en wachtruimtes.

De keuken bestaat uit: fornuis - aanrecht - wasmachine - koelkast en magnetron.
De afzonderlijke keukenitems kunnen in iedere gewenste opstelling geplaatst worden. De knoppen van fornuis en wasmachine klikken als je er aan draait.

De breedte v.d. 4...

58306-7-8-9-58595-k753

Een degelijke en mooi afgewerkte 5-delige speelkeuken in kleur, geschikt voor kinderopvang, speelhoeken en wachtruimtes. De frame-delen van de keuken zijn gemaakt van massief beukenhout en de overige delen incl. de deuren van meubelplaat.

De keuken bestaat uit; fornuis, aanrechtblok, wasmachine, koelkast en magnetron. De afzonderlijke items kunnen in iedere gewenste opstelling worden geplaatst. Alle knoppen klikken als je er aan draait.

De breedte van de 4 afzonderlijke...

v076526

Deze zeer degelijke en mooi afgewerkte 4-delige speelkeuken is geschikt voor intensief gebruik en bedoeld voor kinderopvang, speelhoeken en wachtruimtes. De keuken is luxe en modern van uitvoering, de (standaard) wasmachine in de set heeft hier dan ook plaats gemaakt voor een luxe afwasmachine!

Alle keukenpanelen zijn gemaakt van 17mm dik massief rubberwood (qua hardheid vergelijkbaar met beukenhout) en zijn afgewerkt met een slijtvaste laklaag. De scharnieren v.d. deuren zijn...

50764

Een mooi afgewerkte en stevige hoekkast, gemaakt van massief rubberwood. Deze kan aan rechterzijde van de 4-delige speelkeuken luxe (art.V0765) geplaatst worden. De hoogte en breedte v.d. hoekkast zijn 55cm, de diepte is 34cm.

dia12

Een mooi afgewerkte 3-dlg. aanvulset om de speelkeuken art.V0765 kompleet te maken. De magnetron, afzuigkap en voorraadkastje zijn gemaakt van massief rubberwood en dienen boven de keuken tegen een wand of muur gehangen te worden.(zie foto van de komplete keuken)
Afm. magnetron: 36 x 26 x 24cm.
Afm. afzuigkap: 40 x 19,5 x 23cm.
Afm. voorraadkastje: 36 x 26 x 24cm.
Leeftijd 3+

v0765-2-(1)8

Een zeer degelijke en mooi afgewerkte speelkeuken in complete uitvoering. De keuken is gemaakt van 17mm dik massief rubberwood (qua hardheid vergelijkbaar met beukenhout) en alle delen zijn afgewerkt met een slijtvaste laklaag.

De scharnieren v.d. deuren zijn identiek aan die van een echte keuken en hebben dus ook een 'soft close' functie. Met deze sterke en instelbare scharnieren kunnen de deuren precies in juiste positie gehangen worden. De knoppen van fornuis, afwasmachine en...

44520-k-3k17

Deze zeer degelijke en mooi afgewerkte winkel is geschikt voor intensief gebruik en bedoeld voor speelhoeken en de kinderopvang. De winkel is 3-delig en bestaat uit: een winkeldeel met luifel (marktkraam), een koelkast en een winkeldeel met zelfscankassa. De zelfscankassa werkt niet echt! De winkel is gemaakt van 17mm dik massief hardhout (rubberwood} en alle panelen v.d. winkel zijn afgewerkt met een slijtvaste laklaag.

De 3 delen v.d. winkel kunnen ook in een andere opstelling...

44549-800x8002

Deze multifunctionele dokterspost is geschikt voor intensief gebruik en bedoeld voor kinderopvang, speelhoeken en wachtruimtes. Ze bestaat uit een receptie, wachtkamer, spreekkamer, washoek en een 23-dlg. accessoireset met onder andere een bloeddrukmeter, stethoscoop, thermometer en infuusset.

Een ideale manier om kinderen spelenderwijs aan een doktersbezoek te laten wennen. Tevens helpt het kinderen hun verbeeldingskracht en sociale vaardigheden te ontwikkelen.

De set is...

44576

Met deze mooie jas en hoofdkap voel je je pas een echte verpleegster! Als papa of mama ziek is zullen ze nu zeker snel beter worden met verzorging door zo'n mooie verpleegster. Zo wordt verpleegstertje spelen extra leuk.

De schouderbreedte van de jas is 38cm en lengte vanaf de schouder 60cm. De jas is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.
Winkeladviesprijs: €17,99 

44575-k-3

Met deze mooie jas en hoofdkap voel je je pas een echte dokter! Als papa of mama ziek is zullen ze nu zeker snel beter worden met alle goede raad en medicijnen van zo'n prima dokter. Zo wordt doktertje spelen extra leuk.

De schouderbreedte van de jas is 38cm en lengte vanaf de schouder 60cm. De jas is geschikt voor kinderen van 4 tot 8 jaar.
Winkeladviesprijs: €17,99  

5034691

Dit mooi vormgegeven wandspeelbord staat garant voor vele uren speelplezier voor het individuele kind of enkele kinderen samen. Het spelen met deze vriendelijke krokodil verbetert de hand- oog coördinatie en fijne motoriek en kan tevens het samen spelen en leren bevorderen.

Het wandspeelbord bestaat uit 5 delen met in totaal 8 speelfuncties waarvan de meeste voor zich spreken maar enkele o.i. toch wat verduidelijking nodig hebben; op het 2e borddeel van links is een draaibare schijf...

44557fsc2

Dit mooie wandspeelbord staat garant voor vele uren speelplezier voor het individuele kind of enkele kinderen samen. Het spelen met dit bord verbetert de hand-oog coördinatie en fijne motoriek en kan tevens het samen spelen en leren bevorderen.

Deze vriendelijke rups bestaat uit 5 delen met in totaal 9 speelfuncties waarvan enkele voor zich spreken maar de meeste o.i. toch wat verduidelijking nodig hebben; de schijven op het 2e borddeel kunnen allemaal draaien en geven leuke visuele...

44642fsc44

Dit prachtige, als regenboog uitgevoerde wandspeelbord, staat garant voor vele uren speelplezier voor het individuele kind of enkele kinderen samen. Het spelen met dit bord verbetert de hand- oog coördinatie en fijne motoriek en kan tevens het samen spelen en leren bevorderen.

Het wandspeelbord bestaat uit 5 delen met in totaal 12 speelfuncties, zie de diverse afbeeldingen van het bord. Voor alle duidelijkheid; op het 2e borddeel van links kunnen de 4 seizoenen en het dagelijkse...

v4654

Dit mooi vormgegeven Eenhoorn wandspeelbord bestaat uit 4 delen en heeft 8 verschillende speelfuncties. De meest in het oog springende zijn; een tandwieloverbrenging, een kralenspiraal, een holle en bolle spiegel, een doolhof met magnetische balletjes en een metallofoon. Tevens kunnen de ogen van de Eenhoorn worden gedraaid om het hoofd verschillende uitdrukkingen te geven. Het spelen met dit bord verbetert de hand- oog coördinatie en fijne motoriek.

Elk deel van het bord is volledig...

504691

Een leuk wandspeelbord, uitstekend geschikt voor kinderopvang, speelhoeken en wachtruimtes. Het kan eenvoudig tegen een wand of muur worden geschroefd, de bevestigingsmiddelen zijn bijgevoegd. Het bord heeft 3 eenvoudige speelfuncties waarvoor geen verdere uitleg nodig is, zie afbeelding.
Afm: lengte 91cm / hoogte 32cm.
Leeftijd 1+

504712

Een leuk wandspeelbord, uitstekend geschikt voor kinderopvang, speelhoeken en wachtruimtes. Het kan eenvoudig tegen een wand of muur worden geschroefd, de bevestigingsmiddelen zijn bijgevoegd. Het bord heeft 3 speelfuncties. De labyrintschijf in het midden is draaibaar zodat het balletje zich in gewenste richting door het labyrint kan verplaatsen. Aan rechterzijde v.h. bord is een tandwieloverbrenging gemonteerd. Als je met de rode knop het gele tandwiel laat draaien zullen alle tandwielen gaan...

504722

Een leuk wandspeelbord, uitstekend geschikt voor kinderopvang, speelhoeken en wachtruimtes. Het kan eenvoudig tegen een wand of muur worden geschroefd, de bevestigingsmiddelen zijn bijgevoegd. Het heeft 3 speelfuncties. De middelste schijf kan met de groene knop links- of rechtsom worden gedraaid waardoor de gekleurde kralen door het rad mee naar boven worden genomen en aan de buitenkant van het rad ook weer naar beneden vallen. Dat geeft een leuk geluidseffect en is ook leuk om te zien. De...

44633

Op dit bord staan 12 kinderen afgebeeld met verschillende gezichtsuitdrukkingen en lichaamshoudingen. Draai aan het wiel en wacht tot het stopt. De rode pijl geeft het kind aan dat moet worden nagebootst. Spelen met dit bord helpt kinderen verschillende lichaamsbewegingen en emoties te ontdekken en snel te observeren en reageren.

Uitstekend geschikt voor kinderopvang en soortgelijke instellingen. Het bord kan eenvoudig tegen een wand of muur worden geschroefd, alle...

50772-1758

Een prachtig groot magneetbord bestaande uit 5 witte magneetplaten met opbergbakken er onder voor de magneetplaatjes en diverse opzetdelen die het geheel de vorm van een locomotief geven. De magneetplaten hebben een maat van 38,5 x 38,5cm en zijn 1,5cm dik. De getoonde magneetplaatjes op de borden zijn niet inclusief maar kunnen per set besteld worden.
De bestelnummers in deze categorie zijn: V0700 / V0722 / V0723 / V0588 / V0590 / V0591 en V0669.
Een montage-instructie en...

50700-p

Een mooi afgewerkte magnetische fruitpuzzel waarmee 8 verschillende fruitsoorten gelegd kunnen worden. Uiteraard te gebruiken op alle soorten magneetborden. De puzzeldelen zijn gemaakt van beukenhout, ze zijn 4 x 4cm groot en 1cm dik.
Leeftijd 18mnd+
Winkeladviesprijs: € 19,50

50722-p

Een mooi afgewerkte magnetische dierenpuzzel waarmee 8 verschillende dierfiguren gelegd kunnen worden. Uiteraard te gebruiken op alle soorten magneetborden. De puzzeldelen zijn gemaakt van beukenhout en hebben een maat van 4 x 4cm en zijn 1cm dik.
Leeftijd 18mnd+
Winkeladviesprijs: € 19,50

50723-p

Een mooi afgewerkte magnetische voertuigenpuzzel waarmee 8 verschillende voertuigen gelegd kunnen worden. Uiteraard te gebruiken op alle soorten magneetborden. De puzzeldelen zijn gemaakt van beukenhout, ze zijn 4 x 4cm groot en 1cm dik.
Leeftijd 18mnd+
Winkeladviesprijs: € 19,50

50588-p

Een mooi afgewerkte set magnetische hoofdletters. Uiteraard te gebruiken op alle soorten magneetborden. De magneetplaatjes zijn gemaakt van beukenhout.
Ze zijn 4 x 4cm groot en 1cm dik.
Leeftijd 3+
Winkeladviesprijs: € 17,99

50669.3

Een mooi afgewerkt magnetisch mozaiek. Uiteraard bruikbaar op alle soorten magneetborden. Een 15-delige set voorbeeldkaarten met 30 afbeeldingen is bijgevoegd.
Leeftijd 3+
Winkeladviesprijs: 21,99

59687

Een mooi afgewerkt 42-dlg. magnetisch mozaiek in beukehouten kist. Met de meegeleverde 12-dlg. set voorbeeldkaarten kunnen 24 verschillende figuren gelegd worden of creaties naar eigen fantasie. Dat kan op beide witte binnenkanten v.d. kist, ze zijn nl. allebei magnetisch. Een prima spel om de creativiteit en fijne motoriek te stimuleren.
Afm. kist: 28,5 x 30 x 3,8cm hoog.
Leeftijd 3+
Winkeladviesprijs: €29,99

v8374

Een mooi en degelijk groot kralenframe met totaal 27 gekleurde kralen en dierfiguren. Geschikt voor kinderopvang, speelhoeken en wachtruimtes.
Afmetingen: 31,5 x 25 x 31,5cm hoog.
Leeftijd 18mnd+
Winkeladviesprijs: €32,95

44591-2

Een mooi afgewerkte 5-zijdig bespeelbare grote speelkubus. De kubus heeft 6 speelfuncties waaronder een kralenframe, vormensorteerder en tandwieloverbrenging, zie de diverse afbeeldingen. Het bovendeel met kralenframe is afneembaar, daar kan dus afzonderlijk mee gespeeld worden. Bij opruimen kan dit deel ondersteboven in de kubus worden teruggeplaatst. De diverse speelfuncties helpen o.a. de hand- oog coördinatie en fijne motoriek te stimuleren.
Afmetingen: 30 x 30 x 56.5cm hoog.

44548fsc-v

Een mooie en degelijk uitgevoerde grote speelkubus, geschikt voor speelhoeken en kinderopvang. De kubus heeft 5 verschillende speelfuncties, verdeeld over de 5 speelzijden van de kubus, zie de diverse afbeeldingen. De diverse speelfuncties helpen o.a. de hand-oog coordinatie en fijne motoriek te verbeteren. De kubus wordt gemonteerd geleverd.
Afmetingen: 40 x 40 x 79cm hoog.
Leeftijd: 18mnd+

v9165

Een mooi afgewerkte blokkenkist met 46 grote blokken. Zowel kist als blokken zijn gemaakt van beukenhout. De kistmaten zijn 39x29x7,8cm en grootste blokmaten zijn 13,2x6,6x3,3cm en 26,4x3,3x3,3cm. De basisblokmaat is 3,3cm.
Op de bodem van de kist is met een duidelijke print aangegeven waar de blokken van de 1e laag teruggelegd moeten worden en op 'n triplex tussenplaat is met 'n print aangegeven waar de blokken v.d. 2e laag teruggelegd moeten worden.
Heel handig om de blokken na het...

50950-1b

Een leuke duwwagen in frisse moderne kleuren met diverse speelmogelijkheden (zie vergrote foto), multifunctioneel dus! De tandwielen aan rechterzijde kunnen draaien en alle aan voorzijde gemonteerde delen zijn ook draaibaar of verschuifbaar.
De duwhoogte is 42cm en breedte v.d. duwwagen is 34cm.
Leeftijd 18mnd+
Winkeladviesprijs: €59,95


StartVorige12VolgendeEinde

Pagina 1 van 2

 

 

 

Contact

 

  Allehand Wooden Toys
Importeur - Groothandel
Kantooradres:
De Tollande 25
5528 BR Hoogeloon
Magazijnadres:
Zessprong 6+6a
5684 NV Best
T: 06-38775311
E: info@allehand.nl
KvK nr: 77942825